Nick Vallelonga

Geboortedatum:
09/13/1959

Filmografie

Green Book (2018)
als Augie
Habeas Corpus: The Making of 'Psycho Cop Returns' (2017)
als Himself
Doomsday Device (2017)
als Rossetti
Jersey Shore Shark Attack (2012)
als Vinny
Choker (2005)
als Frank Russo
Coyote Ugly (2000)
als Cop
The Corporate Ladder (1997)
als Frankie
In The Kingdom Of The Blind, The Man With One Eye Is King (1995)
als Al
Psycho Cop Returns (1993)
als Mike
The Godfather (1972)
als Wedding Party Guest (uncredited)


ikwilfilmskijken © 2019