Tzi Ma

Geboortedatum:
06/10/1962
Geboorteplaats:
Hong Kong, British Crown Colony [now China]:

Filmografie

A Shot Through the Wall (2022)
als Chow Tan
A Sugar & Spice Holiday (2020)
als Pete Yung
The Kid Detective (2020)
als Mr. Chang
Mulan (2020)
als Hua Zhou
Tigertail (2020)
als Grover
The Farewell (2019)
als Haiyan
Bad Company (2018)
als Hawking
Skyscraper (2018)
als Fire Chief Sheng
The Jade Pendant (2017)
als Yu Hing
Meditation Park (2017)
als Bing
An American Girl Story - Ivy & Julie 1976: A Happy Balance (2017)
als Gung-Gung
Arrival (2016)
als General Shang
Pali Road (2016)
als Mr. Zhang
Diablo (2016)
als Quok Mi
Baby Steps (2015)
als Mr. Lin
A Good Man (2014)
als Mr. Chen
Million Dollar Arm (2014)
als Chang
Chink (2013)
als Mr. Chang
Someone I Used to Know (2013)
als Simo Kim
The Campaign (2012)
als Mr. Zheng
All God's Children Can Dance (2008)
als Glen
The Sensei (2008)
als Buddhist Monk
Long Story Short (2008)
Battle in Seattle (2007)
als Governor
Rush Hour 3 (2007)
als Ambassador Han
Akeelah and the Bee (2006)
als Mr. Chiu
The Slanted Screen (2006)
als Himself
Red Doors (2005)
als Ed Wong
The Ladykillers (2004)
als The General
The Quiet American (2002)
als Hinh
Hawaiian Gardens (2001)
als Mr. Hu'o'ng
Catfish in Black Bean Sauce (1999)
als Vinh
Rush Hour (1998)
als Consul Solon Han
Red Corner (1997)
als Li Cheng
Dante's Peak (1997)
als Stan
Chain Reaction (1996)
als Lu Chen
Golden Gate (1993)
als Chen Jung Song
Rapid Fire (1992)
als Kinman Tau
RoboCop 2 (1990)
als Tak Akita
Forbidden Nights (1990)
als Li Dao
The Forgotten (1989)
als Premier
The Money Pit (1986)
als Hwang
Hunters In The Dark


ikwilfilmskijken © 2022