Astrid Bergès-Frisbey

Geboortedatum:
05/26/1986
Geboorteplaats:
Barcelona, Catalonia, Spain:

Filmografie

The Vault (2021)
als Lorraine
L'autre (2020)
als Marie
King Arthur: Legend of the Sword (2017)
als The Mage
Alaska (2015)
als Nadine
Home Is Where Your Heart Aches (2015)
als Sarah
The Driver (2015)
als Anna
Up to Me (2015)
als Clara
I Origins (2014)
als Sofi
Juliette (2013)
als Juliette
From There All I Can Hear Is The Batting Of Your Eyelashes (2012)
El sexo de los ángeles (2012)
als Carla
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)
als Syrena
La Fille du puisatier (2011)
als Patricia Amoretti, daughter of Pascal
Bruc: la llegenda (2010)
als Gloria
La Reine Morte (2009)
als Inês de Castro
La Première étoile (2009)
als Juliette
Extase (2009)
als Jeanne
Un barrage contre le Pacifique (2009)
als Suzanne
Divine Émilie (2007)
als Marquise de Boufflers


ikwilfilmskijken © 2022