Jeff Kober

Geboortedatum:
12/18/1953
Geboorteplaats:
Billings, Montana, USA:

Filmografie

Topology of Sirens (2021)
als Cas's Dad
Lie Exposed (2020)
als Photographer
Char Man (2019)
als Kent Bridewell
What Still Remains (2018)
als Zack
Block Island (2018)
als Stone
Leave No Trace (2018)
als Mr. Walters
Beauty Mark (2017)
als Bruce
Lost Cat Corona (2017)
als Sue
Sully (2016)
als L. T. Cook
Perfection (2014)
als Harry
Dystopia (2013)
als Joseph
The Guilt Trip (2012)
als Jimmy
Mending Fences (2009)
als Jack Norris Jr.
Aces 'N' Eights (2008)
als Tate
The Hills Have Eyes 2 (2007)
als Redding
A Man Apart (2003)
als Pomona Joe
Windfall (2002)
als Bennett
Enough (2002)
als FBI Agent
Lost Voyage (2001)
als Dazinger
American Tragedy (2000)
als Bill Pavelic
Inferno (1999)
als Beserko
Logan's War: Bound by Honor (1998)
als Sal Mercado
The Advanced Guard (1998)
als Desmond, captive Red Neck
The Maker (1997)
als Rubicon Beziqui
The Big Fall (1997)
als Johnny 'Axe' Roosevelt
Gold Coast (1997)
als Roland Crowe
One Man's Justice (1996)
als Marcus
Demolition High (1996)
als Luther
Automatic (1995)
als Major West
Tank Girl (1995)
als Booga
The Innocent (1994)
als Tinsley
Desperate Rescue: The Cathy Mahone Story (1993)
als J.D. Roberts
The Hit List (1993)
als Richard Cordon
The Baby Doll Murders (1993)
als Louis
Keep the Change (1992)
als Billy Kelton
Ned Blessing: The True Story Of My Life (1992)
als Tors Buckner
Session Man (1991)
als Dean Storm
The First Power (1990)
als Patrick Channing
Lucky Stiff (1988)
als Ike
Alien Nation (1988)
als Joshua Strader
Viper (1988)
als Matt Thomas / Richard Gelb
Laguna Heat (1987)
als Vic Harmon
Out of Bounds (1986)
als Roy Gaddis

Productie

Lie Exposed
Writer


ikwilfilmskijken © 2022