Rutger Hauer

Geboortedatum:
01/23/1944
Geboorteplaats:
Breukelen, Utrecht, Netherlands:

Filmografie

Тайна Печати Дракона (2019)
als English ambassador
The Sonata (2018)
als Richard Marlowe
The Sisters Brothers (2018)
als The Commodore
Corbin Nash (2018)
als Stranger
Samson (2018)
als Manoah
Drawing Home (2017)
als Carl Rungius
The Broken Key (2017)
als Professor Moonlight
24 Hours to Live (2017)
als Frank
Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)
als President of the World State Federation
Gangsterdam (2017)
als Dolph
Beyond Valkyrie: Dawn of the 4th Reich (2016)
als Oskar Halminski
Les mondes de Philip K.Dick (2016)
als Himself
The Letters (2015)
als Benjamin Praagh
Dietro gli occhiali bianchi (2015)
Unity (2015)
als Himself - Narrator (voice)
Clones (2015)
als Dr. Richards
Fifty Shades of Erotica (2015)
Wax: We Are The X (2015)
Michiel de Ruyter (2015)
als Maarten Tromp
The Scorpion King: Quest for Power (2015)
als King Zakour
Francesco (2014)
als Padre di Francesco
2047 - Sights of Death (2014)
als Colonel Asimov
Il futuro (2013)
als Maciste
Real Playing Game (2013)
als Steve Batier
Dracula 3D (2012)
als Abraham van Helsing
Agent Ranjid rettet die Welt (2012)
als Freek van Dyk
The Reverend (2012)
als The Withstander
De Heineken Ontvoering (2011)
als Alfred Heineken
Il villaggio di cartone (2011)
More Blood, More Heart: The Making of Hobo with a Shotgun (2011)
als Himself
Hobo with a Shotgun (2011)
als Hobo
Ключ Саламандры (2011)
als Khant
Młyn i krzyż (2011)
als Peter Bruegel
Alle for én (2011)
als Niemeyer
Black Butterflies (2011)
als Abraham Jonker
The Rite (2011)
als Istvan Kovak
Life's a Beach (2010)
als Jean-Luc
Barbarossa (2009)
als Federico Barbarossa
Oogverblindend (2009)
Bride Flight (2008)
als Old Frank
Dangerous Days: Making 'Blade Runner' (2007)
als Himself
Starting Over (2007)
als Peter Rossen
Moving McAllister (2007)
als Maxwell McAllister
Dead Tone (2007)
als Det. John Criton
Goal! II: Living the Dream (2007)
als Rudi van der Merwe
The Hunt for Eagle One: Crash Point (2006)
als Gen. Frank Lewis
Mentor (2006)
als Sanford Pollard
Minotaur (2006)
als Cyrnan
The Hunt for Eagle One (2006)
als Gen. Frank Lewis
The Poseidon Adventure (2005)
als Bishop August Schmidt
Zerkalnie voyni: Otrazhenie pervoye (2005)
Dracula III: Legacy (2005)
als Dracula
Batman Begins (2005)
als William Earle
Sin City (2005)
als Cardinal Patrick Henry Roark
Tempesta (2004)
als Van Beuningen
The Hitcher: How Do These Movies Get Made? (2003)
Scorcher (2003)
als US Präsident Nelson
Confessions of a Dangerous Mind (2002)
als Keeler
Warrior Angels (2002)
als Grekkor
I banchieri di Dio - Il caso Calvi (2002)
als Paul Marcinkus
Killer Buzz (2001)
als Ezekial
Turbulence 3: Heavy Metal (2001)
als Copilot MacIntosh
The Room (2001)
Lying in Wait (2001)
als Keith Miller
Slow Burn (2000)
als Dr. Sam Dennis Charney
Partners in Crime (2000)
als Gene Reardon
On the Edge of 'Blade Runner' (2000)
als Himself
New World Disorder (1999)
als David Marx
Simon Magus (1999)
als Count Albrecht, the Squire
Tactical Assault (1999)
als Capitaine John 'Doc' Holiday
Bone Daddy (1998)
als Palmer
Deathline (1997)
als John Wade
The Ruby Ring (1997)
als Patrick Collins
Hostile Waters (1997)
als Cap. Britanov
Bleeders (1997)
als Dr. Marlowe
The Call of the Wild: Dog of the Yukon (1997)
als John Thornton
Blast (1997)
als Leo
Knockin' on Heaven's Door (1997)
als Curtiz
Crossworlds (1996)
als A.T.
Mariette in Ecstasy (1996)
als Chaplan
Paul Verhoeven: From Holland to Hollywood (1996)
als Himself
Precious Find (1996)
als Armond Crille
Omega Doom (1996)
als Omega Doom
Mr. Stitch (1995)
als Doctor Rue Wakeman
Fatherland (1994)
als SS-Sturmbannführer Xavier March
Amelia Earhart: The Final Flight (1994)
als Fred Noonan
Surviving the Game (1994)
als Thomas Burns
The Beans of Egypt, Maine (1994)
als Rueben Bean
Nostradamus (1994)
als The Mystic Monk
Blood of the Innocent (1994)
als Dr. Lem
Voyage (1993)
als Morgan Norvell
Blind Side (1993)
als Jake Shell
The Revenge of the Dead Indians (1993)
als Himself
Arctic Blue (1993)
als Ben Corbett
Beyond Justice (1992)
als Tom Burton
Buffy the Vampire Slayer (1992)
als Lothos
Split Second (1992)
als Harley Stone
Wedlock (1991)
als Frank Warren
Il principe del deserto (1991)
als Tom Burton
Past Midnight (1991)
als Ben Jordan
Bloodhounds of Broadway (1989)
als The Brain
The Blood of Heroes (1989)
als Sallow
On a Moonlit Night (1989)
als John Knott
Blind Fury (1989)
als Nick Parker
La leggenda del santo bevitore (1988)
als Andreas Kartak
Escape from Sobibor (1987)
als Alexander 'Sasha' Pechersky
Wanted: Dead or Alive (1987)
als Nick Randall
The Hitcher (1986)
als John Ryder
Flesh + Blood (1985)
als Martin
Ladyhawke (1985)
als Captain Etienne Navarre
A Breed Apart (1984)
als Jim Malden
The Osterman Weekend (1983)
als John Tanner
Eureka (1983)
als Claude Maillot Van Horn
Blade Runner (1982)
als Roy Batty
Inside the Third Reich (1982)
als Albert Speer
Nighthawks (1981)
als Wulfgar
Chanel Solitaire (1981)
als Etienne de Balsan
Spetters (1980)
als Gerrit Witkamp
Grijpstra & De Gier (1979)
als Rinus de Gier
Een vrouw tussen hond en wolf (1979)
Es begann bei Tiffany (1979)
als Ryder
Voor koningin en vaderland (1979)
Mysteries (1978)
als Johan Nagel
Pastorale 1943 (1978)
als August Schultz
Soldaat van Oranje (1977)
als Erik Lanshof
La donneuse (1976)
Max Havelaar of de koffieveilingen der Nederlandsche-Handelmaatschappij (1976)
als Duclari
Het jaar van de kreeft (1975)
Das Amulett des Todes (1975)
als Cris
Keetje Tippel (1975)
als Hugo
The Wilby Conspiracy (1975)
als Blane Van Niekirk
Der wilde Blonde mit der heißen Maschine (1974)
als Rick
Turks Fruit (1973)
als Eric Vonk
Tonight at Noon
als Diego
Magic Flute Diaries
als Dr. Richard Nagel
Genderness

Productie

The Room
Director
On a Moonlit Night
Dialogue


ikwilfilmskijken © 2020