Randall 'Tex' Cobb

Geboortedatum:
05/07/1950

Filmografie

Vice (2005)
als Lt. Munson
Liar Liar (1997)
als Skull
Naked Gun 33⅓: The Final Insult (1994)
als Big Hairy Con
Ace Ventura: Pet Detective (1994)
als Gruff Man
Diggstown (1992)
als Wolf Forrester
Raw Nerve (1991)
als Blake Garrett
Ernest Goes to Jail (1990)
als Lyle
Blind Fury (1989)
als Slag
Fletch Lives (1989)
als Ben Dover
Buy & Cell (1989)
als Wolf
The Dirty Dozen: The Deadly Mission (1987)
als Eric "Swede" Wallan
Raising Arizona (1987)
als Leonard Smalls
Critical Condition (1987)
als Box
The Golden Child (1986)
als Til
Uncommon Valor (1983)
als Sailor
The Champ (1979)
als Bowers


ikwilfilmskijken © 2020