Mae Whitman

Geboortedatum:
06/09/1988
Geboorteplaats:
Los Angeles, California, USA:

Filmografie

Scott Pilgrim vs. the World - 10th Anniversary Reunion Table Read (2020)
als Herself / Roxy Richter / Tamara Chen
Valley Girl (2020)
als Jack
DC Super Hero Girls: Legends of Atlantis (2018)
als Batgirl (Voice)
Duck Butter (2018)
als Ellen
Bernard and Huey (2018)
als Zelda
A Dog and Pony Show (2018)
als Dede (voice)
Dear Angelica (2017)
als Jessie (voice)
DC Super Hero Girls: Intergalactic Games (2017)
als Barbara Gordon/Batgirl (voice)
Approaching a Breakthrough (2017)
als Claire
CHiPS (2017)
als Beebee
DC Super Hero Girls: Hero of the Year (2016)
als Barbara Gordon / Batgirl / Speed Queen (voice)
Rock Dog (2016)
als Darma (voice)
DC Super Hero Girls: Super Hero High (2016)
als Barbara Gordon / Batgirl / Speed Queen (voice)
Operator (2016)
als Emily Klein
Freaks of Nature (2015)
als Jenna Zombie
Robot Chicken DC Comics Special III: Magical Friendship (2015)
als Power Girl (voice)
The DUFF (2015)
als Bianca Piper
Tink'n About Animals (2015)
als Tinker Bell (voice)
Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast (2014)
als Tinker Bell (voice)
A Million Ways to Die in the West (2014)
als Prostitute (uncredited)
AJ's Infinite Summer (2014)
als Morgan / Receptionist (voice)
Tinker Bell and the Pirate Fairy (2014)
als Tinker Bell (voice)
Crush (2013)
als Hobbit / Friend / Pip #1
Pixie Hollow Bake Off (2013)
als Tinker Bell (voice)
The Arrested Development Documentary Project (2013)
als Herself
Teenage Mutant Ninja Turtles Rise of the Turtles (2012)
als April O'Neil (voice)
The Perks of Being a Wallflower (2012)
als Mary Elizabeth
Secret of the Wings (2012)
als Tinker Bell (voice)
Pixie Hollow Games (2011)
als Tinker Bell (voice)
The Factory (2011)
als Abby Fletcher
The Making of 'Scott Pilgrim vs. the World' (2010)
als Herself
Scott Pilgrim vs. the World (2010)
als Roxy Richter
Scott Pilgrim vs. the Animation (2010)
als Lisa Miller
Tinker Bell and the Great Fairy Rescue (2010)
als Tinker Bell (voice)
Jesse Stone: No Remorse (2010)
als Emily Bishop
Barry Munday (2010)
als Candice
Tinker Bell and the Lost Treasure (2009)
als Tinker Bell (voice)
Acceptance (2009)
als Taylor Rockefeller
Spring Breakdown (2009)
als Lydia
Nights in Rodanthe (2008)
als Amanda Willis
Tinker Bell (2008)
als Tinker Bell (voice)
Boogeyman 2 (2007)
als Alison
The Modifyers (2007)
als Lacey Shadows / Agent Zero (voice)
Lost in the Dark (2007)
als Amy Tolliver
Love's Abiding Joy (2006)
als Colette Doros
Jesse Stone: Death in Paradise (2006)
als Emily Bishop
The Bondage (2006)
als Angelica
The Happy Elf (2005)
als Molly (voice)
Going Shopping (2005)
als Coco
Cartoon Network Christmas: Yuletide Follies (2004)
als Little Suzy (Voice)
Teacher's Pet (2004)
als Leslie Dunkling (voice)
The Jungle Book 2 (2003)
als Shanti (voice)
The Wild Thornberrys Movie (2002)
als Schoolgirl (voice)
An American Rhapsody (2001)
als Maria
A Season for Miracles (1999)
als Alanna 'Lani' Thompson
Mickey's Once Upon a Christmas (1999)
als Girl (voice)
Invisible Child (1999)
Jingle Bells (1999)
als Beth (voice)
Hope Floats (1998)
als Bernice Pruitt
The Gingerbread Man (1998)
als Libby Magruder
One Fine Day (1996)
als Maggie Taylor
After Jimmy (1996)
als Rosie Stapp
Independence Day (1996)
als Patricia Whitmore
Degree of Guilt (1995)
als Elena Argos
Naomi & Wynonna: Love Can Build a Bridge (1995)
als Young Ashley Judd
Bye Bye Love (1995)
als Michele
When a Man Loves a Woman (1994)
als Casey Green


ikwilfilmskijken © 2021