Celia Weston

Geboortedatum:
12/14/1951
Geboorteplaats:
Spartanburg, South Carolina, USA:

Filmografie

The Secret: Dare to Dream (2020)
Poms (2019)
als Vicki
Freak Show (2018)
als Florence
In the Radiant City (2016)
als Susan Yurley
The Disappointments Room (2016)
als Marti Morrison
The Intern (2015)
als Doris
Goodbye to All That (2014)
als Joan
Adult Beginners (2014)
als Joy
Demoted (2011)
als Jane
The Extra Man (2010)
als Meredith Lagerfeld
Knight and Day (2010)
als Molly Knight
After.Life (2009)
als Beatrice Taylor
Happy Tears (2009)
als Neighbor
The Box (2009)
als Lana Burns
Observe and Report (2009)
als Mom
The Invasion (2007)
als Ludmilla Belicec
No Reservations (2007)
als Mrs. Peterson
Joshua (2007)
als Hazel Cairn
Return to Rajapur (2006)
als Melanie Parker
Junebug (2005)
als Peg
The Village (2004)
als Vivian Percy
Infidelity (2004)
als Lois Montet
Runaway Jury (2003)
als Mrs. Brandt
Hulk (2003)
als Mrs. Krensler
Undermind (2003)
als Lillian Hall / Mrs. Winter
How to Lose a Guy in 10 Days (2003)
als Glenda
Igby Goes Down (2002)
als Bunny
Far from Heaven (2002)
als Mona Lauder
In the Bedroom (2001)
als Katie Grinnel
K-PAX (2001)
als Mrs. Archer
Hearts in Atlantis (2001)
als Alana Files
Sounds from a Town I Love (2001)
Hanging Up (2000)
als Madge Turner
Joe Gould's Secret (2000)
als Sarah
The Talented Mr. Ripley (1999)
als Aunt Joan
Snow Falling on Cedars (1999)
als Etta Heine
Ride with the Devil (1999)
als Mrs. Clark
Getting to Know You (1999)
als Bottle Lady
Celebrity (1998)
als Dee Bartholomew
Flirting with Disaster (1996)
als Valerie Swaney
Dead Man Walking (1995)
als Mary Beth Percy
Little Man Tate (1991)
als Miss Nimvel
Lost Angels (1989)
als Felicia Doolan Marks
Honky Tonk Freeway (1981)
als Grace


ikwilfilmskijken © 2020