Sung Kang

Geboortedatum:
04/08/1972
Geboorteplaats:
Gainesville, Georgia, USA:

Filmografie

Fast X (2023)
als Han Lue
Snakehead (2021)
als Rambo
F9 (2021)
als Han Lue
Raya and the Last Dragon (2021)
als Dang Hai (voice)
We Can Be Heroes (2020)
als Blinding Fast
Code 8 (2019)
als Park
Party Boat (2017)
als Greg
The Free World (2016)
als Detective Shin
Pali Road (2016)
als Mitch Kayne
Code 8 (2016)
als Alex Park
Furious 7 (2015)
als Han Lue (archive footage)
Ana Maria in Novela Land (2015)
als Korean Soap Star
Help (2014)
als Cop
Fast & Furious 6 (2013)
als Han Lue
The Come-Up (2012)
als Douchy Actor
Bullet to the Head (2012)
als Taylor Kwon
Sunset Stories (2012)
als JP
4 Wedding Planners (2011)
als Kai
Fast Five (2011)
als Han Lue
Ninja Assassin (2009)
als Hollywood
Los Bandoleros (2009)
als Han Lue
Fast & Furious (2009)
als Han Lue
Undoing (2007)
als Samuel
War (2007)
als Special Agent Goi
Live Free or Die Hard (2007)
als Raj
Finishing the Game: The Search for a New Bruce Lee (2007)
als Cole Kim
The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)
als Han Lue
The Motel (2005)
als Sam
9:30 (2004)
als Chan Kin Fai
Forbidden Warrior (2004)
als Doran
Better Luck Tomorrow (2002)
als Han Lue
Pearl Harbor (2001)
als Listener
Shaky Shivers

Productie

Code 8
Executive Producer


ikwilfilmskijken © 2022